Reklamasjon og garanti

Reklamasjon

Har du mottatt en vare med en mangel eller feil? Da kan du enkelt returnere varen kostnadsfritt til oss for en undersøkelse. Husk imidlertid at gebyr for service, undersøkelse og frakt kan påløpe dersom feilen ikke faller inn under reklamasjon.

30 dagers åpent kjøp

Hos Pirre.no har du alltid 30 dagers åpent kjøp som gir deg en garanti på å bli fornøyd med varene du kjøper hos oss. Varer som åpnes fra originalemballasje eller brukes kan ikke returneres under åpent kjøp. Kunden betaler for fraktkostnaden tilbake til Pirre.no.

2 års garanti

Hva er inkludert i garantien?

– Skader forårsaket av uaktsomhet, slag, feilbruk eller fikling, feil volt eller installering, eller overforbruk og slitasje, er ikke inkludert.
– I tilfeller med IT-produkter, dekker ikke garantien virusfjerning, programrestaurering av denne grunn eller re-installasjon av disk etter formatering.

Garantien vil være ugyldig når:

– Hvis detaljer i garantien eller kjøpsbevis har blitt modifisert, endret eller erstattet; og/eller
– Hvis identifikasjonsnummeret av det garanterte produktet har blitt kludret med eller har blitt reparert uten autorisasjon fra oss.

Hvor lang er garanti-perioden?

Å tilby den høyeste kvaliteten og den beste garantien er vår forpliktelse til våre kunder. Alle varer er garantert i en periode på to år fra leveringsdatoen, med unntak av produkter som selges brukt, de har 12 måneders garanti.

I hvilke tilfeller vil dere ikke refundere 100% av produktets verdi?

– Hvis produktet har klare tegn på feilbruk, urimelige skader eller ankommer i dårlig stand;
– Hvis produktet returneres uten emballasjen, med skadet emballasje, eller med transport-merker som gjør emballasjen ubrukelig – vil 50% av produktets verdi bli fratrekt; og
– Hvis produktet returneres med manglende deler eller tilbehør, eller beskrivelse av hendelse ikke er ekte – vil produktet ikke bli refundert.
Veldig viktig: Ingen refundering vil bli gitt for produkter returnert til Pirre som ikke er skadet eller som har falske skade-beskrivelser. De vil bli lagret i vårt varehus og du vil motta en advarsel. Du vil ha 7 dager til å motta advarselen og bekrefte om du vil ha produktet sendt i retur til deg etter å ha betalt for fraktkostnadene. Hvis vi ikke mottar bekreftelse eller betaling innen 7 dager, vil produktene bli ødelagt i en resirkulerings-stasjon, og Pirre vil ikke akseptere noen krav angående produktet under noen omstendigheter.

FYLL UT SKJEMAET