Sexleketøy

Sexleketøy

Oppdag det største utvalget av sexleketøy i Norge, og få moro i sexlivet ditt med spennende nye måter. Hos Pirre.no kan du bla gjennom de aller beste sexleketøyene og handle trygt, ettersom alle sexleketøy kommer med diskret levering og 2 års produktgaranti.

Det rette sexleketøyet kan ta soloøkter til neste nivå eller tilføre ny spenning til sex. Vi har tusenvis av sexleker av høy kvalitet å velge mellom, inkludert vibratorerdildoer, mannlige onani, rumpeplugger og mer.

🛍️   7000+ produkter på lager

🚚   Gratis frakt over 800 kr

🚀   Rask levering

Kategorier

Vibratorer (979)

Vaginakuler (115)

Større penis (39)

Sexleketøy sett (73)

Penisringer (231)

Onaniprodukter (186)

For par (374)

For hun (1621)

For han (716)

Dildoer (597)

Bondage (364)

Anal sexleketøy (417)

Kjøp etter

Populære sexleketøy

Viser 1–32 av 2935 resultater

Hamsa Glass g-punkt/p-punkt-dildo – rosa

480 kr

Oppladbar silikonvibrator

550 kr

G-punkts kaninvibrator i silikon – rosa/hvit

550 kr

PVC analdusj

280 kr

Analdusj i silikon

360 kr

Vibrerende penisring i silikon

250 kr

Cockring Met Geribbelde Buttplug

220 kr

Mini-massasjestav – rosa/hvit

600 kr

Kort, hul penis-plugg med avtakbar tupp

200 kr

Prince’s Wand Dilator Met Eikel Ring

180 kr

Hul penisplugg i metall

150 kr

EasyToys tilbehør til massasjeapparat – svart

230 kr

Hot Rockin’ sexhuske

1 990 kr

50 cm dobbeldildo

690 kr

33 cm dobbeldildo

390 kr

25 cm dobbeldildo

550 kr

15 cm dobbeldildo

420 kr

Penis Loop – lilla

50 kr

Thigh & Wrist Cuff Set

660 kr

Super Sex Sling

750 kr

Expander Spreader Bar and Cuffs Set

1 320 kr

Neck and Wrist Restraint

690 kr

Door Jam Cuffs

530 kr

Bondage Bar

630 kr

Beginners Bondage Fantasy Kit

820 kr

Door Jam Sex Sling

680 kr

Under Mattress Restraint Set

830 kr

Hogtie med hånd- og ankeljern

800 kr

MyMagicWand – Blå

1 310 kr

TitanMen – Cock Cage

130 kr

Crystal Jellies – 20 cm dildo med sugekopp

350 kr

Sectragels anal-leketøy – lilla anal-dildo

150 kr

Sexleketøy er for alle

Dykk ned i den fantastiske verden av sexleketøy og forsterke soveromsopplevelsene dine. Med alle seksuelle appetittene redegjort for, er du nødt til å finne det perfekte voksenleketøyet for å kile ut fantasien ditt et sted på sidene våre. Enten du er på jakt etter din nye favorittdildo, vil oppdatere den mannlige onaneren eller handler etter din aller første vibrator, har vi noen av verdens mest solgte sexleketøy som venter på deg. Gleden ved erotiske leker er at de er for absolutt alle. Uansett alder, kjønn, seksualitet eller meninger om ananas på pizza, har vi alt. Fra leker til ham, leker til henne, kjønnsnøytrale sexleketøy, leker reservert for din personlige glede eller parets leker å bruke sammen, er en nøye utvalgt soveromsvenn alltid en god investering.

Del moroa - parets leker krydrer forholdet

Stol på oss, verdenen av parleker har endret seg mye siden de første ekteskapelige hjelpemidlene kom på markedet. Det som en gang ble sett på som noe som bare veldig glede av få, har nå blitt et verdensomspennende fenomen. Millioner av par over hele kloden bruker soveromsutstyr for å forbedre sin seksuelle tilfredshet, gjenvinne intimitet og bygge sunnere, lykkeligere forhold (å, og ha orgasmer – mange og mange orgasmer). Produkter som kukringer, kjærlighetsegg og stropper er laget for deling. Du vil ikke angre på å invitere et av våre innovative parleksaker til forholdet ditt. Hvis du ønsker å finne ut mer om den fantastiske verdenen av voksenleker, kan du gå til kjøpeguiden for å få en grundig titt på de forskjellige typene sexleketøy.

Kjøp sexleketøy på nett

Hør, vi skjønner det. Å handle etter erotiske leker kan være skremmende. Spesielt tidligere, da vi ble tvunget til å kjøpe dem ansikt til ansikt. Heldigvis trenger du aldri å sette foten i en snusket sexbutikk igjen, takket være bekvemmeligheten ved å kjøpe intime produkter online. Hos Pirre.no tror vi ikke på å føle oss seksuelt flau. Men vi forstår ditt behov for personvern – du trenger ikke hele nabolaget for å vite om den splitter nye rumpepluggen din. Derfor har vi blitt mestere på skjønn. Alle våre voksne produkter blir sendt til deg raskt, i vanlige esker, og holder godbitene dine for dine private akkurat det, private. I tillegg til vårt spionlignende skjønn, er vi en ganske informert gjeng her på Pirre.no (vel, du jobber ikke hos verdens største voksenlekeforhandler uten å lære noe eller to). Som et resultat er våre kundepleielinjer stedet å være tynn på alt sex-leketøy-relatert. Åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, teamet vårt er alltid der for å svare på spørsmålene dine.

Sexleketøy guide

Ofte stilte spørsmål om sexleketøy

Hvilke sexleketøy finnes for menn?

Sexleketøy for menn kommer i mange former og størrelser, det kommer bare an på hvilket område du vil stimulere. Noen gir ekstra følelser til handjobs, andre til prostata.

Hvordan rengjør jeg sexleketøyene mine?

Sexleketøy rengjøring er den perfekte investeringen for å holde lekene dine i beste velgående. Bare spray over lekene dine etter bruk og la dem tørke.

Kan jeg bruke sexleketøyet mitt når jeg er gravid?

Med mindre annet er anbefalt av legen din, er den eneste forholdsregelen gravide bør ta, å sørge for at sexleketøyene dine er helt rene før bruk. Dette beskytter deg mot bakterier.

Kan jeg ta med meg sexleketøyet på et fly?

På de fleste flyplasser, ja. Dobbeltsjekk imidlertid at landet du besøker tillater det også, ettersom de er utestengt på visse steder. Unngå også pinlige vibrerende vesker ved å sette lekene dine på plass i stedet for din håndbagasje.

Hvordan bruker jeg anal sexleketøy?

Med mye glidemiddel og mye tålmodighet. Anal-moro er fantastisk, bare ta det sakte og sørg for at du er veldig avslappet før du banker på bakdøren.

Noen av våre partnere

Frisk Damp
Ur24
Ejoy
Tapify

Noen av våre partnere

Frisk Damp
Ur24
Ejoy
Tapify