Sexleketøy

Sexleketøy

Oppdag det største utvalget av sexleketøy i Norge, og få moro i sexlivet ditt med spennende nye måter. Hos Pirre.no kan du bla gjennom de aller beste sexleketøyene og handle trygt, ettersom alle sexleketøy kommer med diskret levering og 2 års produktgaranti.

Det rette sexleketøyet kan ta soloøkter til neste nivå eller tilføre ny spenning til sex. Vi har tusenvis av sexleker av høy kvalitet å velge mellom, inkludert vibratorerdildoer, mannlige onani, rumpeplugger og mer.

🛍️   7000+ produkter på lager

🚚   Gratis frakt over 800 kr

🚀   Rask levering

Kategorier

Vibratorer (1324)

Vaginakuler (115)

Større penis (39)

Sexleketøy sett (73)

Penisringer (231)

Onaniprodukter (186)

For par (374)

For hun (1621)

For han (716)

Dildoer (788)

Bondage (469)

Anal sexleketøy (417)

Kjøp etter

Populære sexleketøy

Viser 1–32 av 4703 resultater

Silikon Glidemiddel Easy Glide EG006 (1000 ml)

419 kr

Sasha Grey – ULTRASKYN-masturbator med 2 hull

350 kr

Rød bondage tau – 5m

148 kr

Vibrator Swan The Silver Swan Rosa

945 kr

Kliotorisopphissende Serumfolue 3 ml Intimate Earth

28 kr

Afrodisiakum Kroppsmaling Shunga SH7000 Sjokolade (100 ml)

256 kr

Kama Sutra Spillkort Tease & Please E22840

63 kr

Erotisk Massasjeolje Shunga Bringebær (100 ml)

200 kr

Terningspill Kamasutra LoversPremium (3 pcs)

104 kr

Naturals Sassy Smøremiddel 125 ml Sliquid 11373

240 kr

Penisring Mystim Duke Sølv (ø 51 mm)

269 kr

Børste S Pleasures Tickler Svart

104 kr

Onanerer Fleshlight Stoya Destroya

839 kr

Etherea Silkehåndjern Rød Lelo Xelo1432

544 kr

Boa glede Bånd Rød Lelo XELO1371

676 kr

Bind Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation

314 kr

Stort Nytelsessett Fifty Shades of Grey Fifty Shades of Grey Delicious Tingles Kit (2 pcs)

314 kr

Himmelske Henry Mystim 65812

449 kr

Enkelt (Uni-Polar) Pinwheel ElectraStim EM2180

483 kr

Ny Charlie Tango Fifty Shades of Grey

346 kr

Ringmetallhåndjern Fifty Shades of Grey FS-40176

262 kr

Tristan Mystim MY46320

659 kr

Glidemiddel BIOGYNE Aginax (200 ml)

141 kr

Beroligende krem BIOGYNE Aginax Intimpleie (30 ml)

141 kr

Analplugg Bathmate (3 pcs)

441 kr

Vibrerende Ring Hydrotherapy Bathmate

578 kr

Julie Massasjeapparat for Prostata Lilla Svakom

714 kr

Vibrator Rumble S Pleasures Svart

262 kr

Vibrator Svakom NS7000 Fiolett

620 kr

Glidemiddel Pjur Power (500 ml)

254 kr

Slide vannbasert Glidemiddel Pjur Basic (100 ml)

68 kr

Sugestimulator for klitoris Satisfyer Pro Penguin

642 kr

Sexleketøy er for alle

Dykk ned i den fantastiske verden av sexleketøy og forsterke soveromsopplevelsene dine. Med alle seksuelle appetittene redegjort for, er du nødt til å finne det perfekte voksenleketøyet for å kile ut fantasien ditt et sted på sidene våre. Enten du er på jakt etter din nye favorittdildo, vil oppdatere den mannlige onaneren eller handler etter din aller første vibrator, har vi noen av verdens mest solgte sexleketøy som venter på deg. Gleden ved erotiske leker er at de er for absolutt alle. Uansett alder, kjønn, seksualitet eller meninger om ananas på pizza, har vi alt. Fra leker til ham, leker til henne, kjønnsnøytrale sexleketøy, leker reservert for din personlige glede eller parets leker å bruke sammen, er en nøye utvalgt soveromsvenn alltid en god investering.

Del moroa - parets leker krydrer forholdet

Stol på oss, verdenen av parleker har endret seg mye siden de første ekteskapelige hjelpemidlene kom på markedet. Det som en gang ble sett på som noe som bare veldig glede av få, har nå blitt et verdensomspennende fenomen. Millioner av par over hele kloden bruker soveromsutstyr for å forbedre sin seksuelle tilfredshet, gjenvinne intimitet og bygge sunnere, lykkeligere forhold (å, og ha orgasmer – mange og mange orgasmer). Produkter som kukringer, kjærlighetsegg og stropper er laget for deling. Du vil ikke angre på å invitere et av våre innovative parleksaker til forholdet ditt. Hvis du ønsker å finne ut mer om den fantastiske verdenen av voksenleker, kan du gå til kjøpeguiden for å få en grundig titt på de forskjellige typene sexleketøy.

Kjøp sexleketøy på nett

Hør, vi skjønner det. Å handle etter erotiske leker kan være skremmende. Spesielt tidligere, da vi ble tvunget til å kjøpe dem ansikt til ansikt. Heldigvis trenger du aldri å sette foten i en snusket sexbutikk igjen, takket være bekvemmeligheten ved å kjøpe intime produkter online. Hos Pirre.no tror vi ikke på å føle oss seksuelt flau. Men vi forstår ditt behov for personvern – du trenger ikke hele nabolaget for å vite om den splitter nye rumpepluggen din. Derfor har vi blitt mestere på skjønn. Alle våre voksne produkter blir sendt til deg raskt, i vanlige esker, og holder godbitene dine for dine private akkurat det, private. I tillegg til vårt spionlignende skjønn, er vi en ganske informert gjeng her på Pirre.no (vel, du jobber ikke hos verdens største voksenlekeforhandler uten å lære noe eller to). Som et resultat er våre kundepleielinjer stedet å være tynn på alt sex-leketøy-relatert. Åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, teamet vårt er alltid der for å svare på spørsmålene dine.

Sexleketøy guide

Ofte stilte spørsmål om sexleketøy

Hvilke sexleketøy finnes for menn?

Sexleketøy for menn kommer i mange former og størrelser, det kommer bare an på hvilket område du vil stimulere. Noen gir ekstra følelser til handjobs, andre til prostata.

Hvordan rengjør jeg sexleketøyene mine?

Sexleketøy rengjøring er den perfekte investeringen for å holde lekene dine i beste velgående. Bare spray over lekene dine etter bruk og la dem tørke.

Kan jeg bruke sexleketøyet mitt når jeg er gravid?

Med mindre annet er anbefalt av legen din, er den eneste forholdsregelen gravide bør ta, å sørge for at sexleketøyene dine er helt rene før bruk. Dette beskytter deg mot bakterier.

Kan jeg ta med meg sexleketøyet på et fly?

På de fleste flyplasser, ja. Dobbeltsjekk imidlertid at landet du besøker tillater det også, ettersom de er utestengt på visse steder. Unngå også pinlige vibrerende vesker ved å sette lekene dine på plass i stedet for din håndbagasje.

Hvordan bruker jeg anal sexleketøy?

Med mye glidemiddel og mye tålmodighet. Anal-moro er fantastisk, bare ta det sakte og sørg for at du er veldig avslappet før du banker på bakdøren.

Noen av våre partnere

Frisk Damp
Ur24
Ejoy
Tapify

Noen av våre partnere

Frisk Damp
Ur24
Ejoy
Tapify